_

Προφίλ Εταιρείας.

Ή εταιρεία ΣΥΝ.ΚΑ, ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαρισμού και  φροντίδας για ξενοδοχεία, τράπεζες, ιδιωτικές κλινικές, νοσοκομεία, Ιατρεία, Γραφεία κλπ, αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσει βασικές – βοηθητικές λειτουργίες της επιχείρησης, μέσω εξειδικευμένων διαδικασιών, αυστηρών οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας.

Η ΣΥΝ.ΚΑ, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην στελέχωση προσωπικού και για αυτόν τον λόγο διαθέτει προϊσταμένους καθαρισμού, καθαρίστριες, καθαριστές ενώ  παρέχει οικολογικά υλικά καθαρισμού και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα του επαγγελματικού  καθαρισμού στην Ελληνική αγορά, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλη την γκάμα των επαγγελματικών χώρων.

93%

Αξιοπιστία

85%

Υπευθυνότητα

78%

Εμπειρία

_

Η Φιλοσοφία μας.

Επίσης στην ΣΥΝ.ΚΑ, ελέγχουμε διαρκώς το κόστος εργασίας που είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας για την συνεργασία μας με τον εκάστοτε εργοδότη. Διαθέτοντας ειδικές και εξειδικευμένες γνώσεις για τον τρόπο προμήθειας υλικών καθαρισμού, καθώς και τις τεχνικές μεθόδους καθαριότητας, επενδύοντας σωστά στη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα και απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας (π.χ. αγορά ενός νέου πιο αποτελεσματικού απορρυπαντικού) που αφορούν το αντικείμενο εργασίας της. 

_

Αξιόπιστα & Ποιοτικά.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εμπιστευτείτε την καθαριότητα του χώρου σας στα συνεργεία καθαρισμού ΣΥΝ.ΚΑ, Δώστε ποιότητα στην καθημερινότητα σας, εργαστείτε και δημιουργήστε σε ένα ιδανικό και καθαρό περιβάλλον…